praktijk heuveling

Deskundig, ervaren en betrouwbaar

Fijn om je te ontmoeten! Mijn naam is Monique Heuveling. Ik hou van resultaatgericht werken, op een no-nonsense professionele manier. Dat neemt niet weg dat ik graag de tijd neem voor je, om samen te zoeken naar de oorzaken van je pijn en de beste aanpak daarvan. Ik kijk naar jou als geheel, niet alleen naar je klacht. Je therapie wordt bij iedere sessie aangepast aan jouw situatie op dat moment.

De traditionele Chinese gezondheidszorg is een fascinerende verzameling natuurlijke behandelmethoden, die ik apart of gecombineerd voor je in kan zetten. Het is een heel compleet systeem, dat bedoeld is om de gezonde balans in mensen te behouden en waar nodig te herstellen. Je bent immers een prachtig complex organisme met enorm veel mogelijkheden, en een heel gedetailleerde aansturing. Chinese gezondheidszorg heeft daar respect voor en werkt met je lichaam mee aan een betere balans en gezondheid. Je pijn wordt niet onderdrukt, maar opgelost.

Ik zie de geweldige resultaten die bereikt kunnen worden met acupunctuur, kruiden supplementen, massage en voedingsaanpassingen vrijwel dagelijks in mijn praktijk. Iedere keer ben ik dan weer blij dat dat mijn werk mag zijn. Het motiveert me ook enorm om steeds meer te leren. Ik zit regelmatig bij een cursus (en nu vaak online achter de pc) op zoek naar nog meer kennis en verdieping. Toch voel ik me het meest thuis in mijn praktijk in Valthe, waar ik mijn kennis en ervaring daadwerkelijk kan inzetten om jou te helpen van je pijn af te komen.

Dat doe ik met oog voor kwaliteit op alle vlakken van de zorg in mijn praktijk. Ik streef natuurlijk continue naar de beste resultaten voor jou, maar besteed ook veel aandacht aan zaken als hygiëne, privacy, comfort, praktijksfeer, duidelijke communicatie, en een gedegen administratie. 

Ik leef mee met iedereen die chronische pijn heeft en daar geen passende oplossing voor kan vinden. Pijn kan je tot wanhoop drijven. Het kan je buiten spel zetten, terwijl je niets liever wilt dan gewoon je leven leiden zonder gedoe. Ik ben ervan overtuigd dat Chinese gezondheidszorg je dan de helpende hand kan bieden waar je al tijden naar op zoek bent! 

Nieuwsgierig geworden naar wat ik de laatste jaren zoal heb bijgeleerd? Hieronder staat een greep uit de cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. 


Motor point acupuncture / sports acupuncture (Rich Hazel, USA)

Advanced acupuncture techniques (Dr. Li Jie, J. Schroen, NL)

Practical channel theory applications for acupuncture in pain management (Jason Robertson, USA)

Advanced channel palpation  (Dr. Wang Ju-Yi, Jason Robertson,USA)

Advanced meridian wave acupuncture (Amos Ziv, ISR)

Dr. Tan's balance method core foundation & advanced track (Dr. Tan /Si yuan, USA)

Dr. Tung acupuncture fur fortgeschrittene (Henry McCan, USA/Dr. Ross, GER)

Tung acupuncture Basic and Advanced Course (Susan Johnson, USA)

Master Tung’s Top Points – from Theory to Clinical Success (Brad Whisnant, USA)

No need to go blind (Julian Scott, USA)

Shen Hammer Contemporary Chinese Pulse Diagnosis (Scott Tower USA/ Sybil Huessen NL)

Medical Pulse Diagnosis / Distal Needling Acupuncture (Robert Doane, USA)

Treatment of male disorders by acupuncture (Peter Deadman, UK)

Maak direct een afspraak ►

 

"Ben Monique erg dankbaar voor haar deskundige, onvermoeibare inzet en erg menselijke benadering."

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888