Hallo!

Mijn naam is Monique Heuveling, en ik ben degene die je therapie uitvoert. Getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en eigenaar van Praktijk Heuveling. Zoals vele andere therapeuten kwam ik voor het eerst met Chinese geneeswijzen in aanraking als patiënt, met eczeem dat maar niet over ging. Acupunctuur, kruiden en andere Chinese geneeswijzen hielpen mij wél.  

Een geneeswijze die met je lichaam mee werkt aan het herstel van gezond evenwicht, zonder schade en bijwerkingen. Ik vond het geweldig, en zo jammer dat niet iedereen hiervan wist...ik voelde direct dat het zoveel mensen zou kunnen helpen.

Ik besloot de opleiding tot therapeut te gaan doen en een praktijk te starten. Al 15 jaar help ik zoveel mogelijk mensen die in de reguliere zorg niet verder komen, of liever op een natuurlijke manier behandeld willen worden. Ik combineer daarbij de oude traditionele kennis met inzichten uit de moderne wetenschap en de nieuwste technieken die ik tijdens mijn jaarlijkse bijscholingen leer.

In 2012 besloot ik mij te specialiseren in de aanpak van pijnklachten. Heel veel mensen krijgen de boodschap dat er niets aan hun pijn te doen is, dat er geen oorzaak te vinden is, dat ze er maar mee moeten leren leven, neem maar een paracetamol....Die mensen wil ik graag een goed alternatief bieden.

Ik leef mee met iedereen die chronische pijn heeft. Pijn kan je buiten spel zetten, terwijl je niets liever wilt dan gewoon je leven leiden zonder gedoe. Ik ben ervan overtuigd dat acupunctuur je dan de hulp kan bieden waar je al tijden naar op zoek bent!


 

Maak direct een afspraak ►

"Ben Monique erg dankbaar voor haar deskundige, onvermoeibare inzet en erg menselijke benadering."

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293