Hallo!

Mijn naam is Monique Heuveling, en ik ben degene die je therapie uitvoert. Getrouwd, moeder van twee volwassen kinderen en eigenaar van Praktijk Heuveling. Zoals vele andere therapeuten kwam ik voor het eerst met Chinese geneeswijzen in aanraking als patiënt. Een geneeswijze die met je lichaam mee werkt aan het herstel van gezond evenwicht, zonder schade en bijwerkingen. Ik vond het geweldig! Wat jammer dat niet iedereen hiervan wist...ik voelde direct dat het zoveel mensen zou kunnen helpen.

Ik besloot de opleiding tot therapeut te gaan doen en een praktijk te starten. Sinds 2006 help ik mensen met pijn die in de reguliere zorg niet verder komen, of liever op een natuurlijke manier behandeld willen worden. Ik combineer daarbij de oude traditionele kennis met inzichten uit de moderne wetenschap en de nieuwste technieken die ik tijdens mijn jaarlijkse bijscholingen leer.

In 2012 besloot ik mij te specialiseren in de aanpak van pijnklachten. Heb je de boodschap gekregen dat er niets aan je pijn te doen is, dat er geen oorzaak te vinden is, dat je er maar mee moeten leren leven, of dat je maar een paracetamol moet nemen...dan heb ik een echt zinvol alternatief voor je. Graag tot ziens in de praktijk!

Maak direct een afspraak ►

Ik leef mee met iedereen die chronische pijn heeft. Pijn kan je buiten spel zetten, terwijl je niets liever wilt dan gewoon je leven leiden zonder gedoe.

Ik ben ervan overtuigd dat Chinese geneeskunde je de hulp kan bieden waar je al tijden naar op zoek bent!

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293