Van je pijn af met acupunctuur

Pijn kan je leven flink verpesten. In het begin denk je ‘ach, het is vanzelf gekomen, het zal ook wel weer overgaan’. Maar soms duurt dat veel langer dan je lief is. Je krijgt steeds meer last van de pijn. Chagrijnig wordt je ervan. En moe, want je verzetten tegen de pijn kost enorm veel energie. Als je pijn in de nacht opspeelt, wordt slapen ook nog een probleem. Hoe vermoeider je wordt, hoe moeilijker het wordt om met de pijn om te gaan. Je past je leven aan bij de beperkingen die je pijn je oplegt.

Dat is wat pijn je kan kosten: je lol in het leven, je nachtrust, je werk, je sociale leven….alles lijdt eronder. Logisch dat je van alles aanpakt om de pijn te onderdrukken. Fysiotherapie, pijnstillers, injecties. Vaak is dat echter net als een strandbal onder water proberen te houden: zodra je even niks doet, komt de bal (en zo ook je pijn) weer boven. Soms krijg je er ook nog andere klachten bij, in de vorm van bijwerkingen van de medicatie, of extra pijn op andere plekken doordat je geforceerd beweegt of het pijnlijke deel ontziet.

Is er een natuurlijke manier om van je pijn af te komen, die goed is voor je lijf en jou als geheel? Ja, die is er! Ik gebruik natuurlijke methodes om je pijn aan te pakken. Geen chemische rommel in je lijf. Niet simpelweg de pijn onderdrukken, maar bij de wortel aanpakken zodat je echt minder pijn gaat voelen en zonder hulpmiddelen verder kunt.  Mijn uitgangspunt is: jou je leven teruggeven, met zo min mogelijk pijn.

Hoe ik dat doe? Ik werk met technieken uit de traditionele Chinese gezondheidszorg zoals acupunctuur, kruidensupplementen en ondersteunende methodes. Effectief, veilig en puur natuur. Ik ben al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de behandeling van (chronische) pijnklachten. Mijn behandelmethodes zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor:

Deze lijst is natuurlijk niet compleet. Staat  jouw klacht hier niet bij? Neem dan contact op met de praktijk. Grote kans dat er wel degelijk iets voor je gedaan kan worden. Maak gebruik van een vrijblijvende, gratis telefonische kennismaking van 15 minuten waarin ik je vragen kan beantwoorden. Of boek direct een uitgebreid intake gesprek, waarin we jouw klachten en de behandelmogelijkheden ervoor in detail bespreken. Spreekt mijn aanpak en werkwijze je aan, dan ga ik snel voor je aan de slag.

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293