Acupunctuur tegen pijn

Heb je pijn en wil je er vanaf, het liefst op een manier die goed is voor je gezondheid als geheel? Hier zit je goed. Samen werken we intensief aan je herstel, zodat je snel weer makkelijker kunt bewegen met minder pijn.

Ik werk voornamelijk met Chinese geneeswijzen zoals acupunctuur, kruidensupplementen en  soms ondersteunende massage technieken. Effectief, veilig en puur natuur. Ik ben al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in de behandeling van (chronische) pijnklachten. Mijn behandelmethodes zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld voor:

Deze lijst is natuurlijk niet compleet. Staat  jouw klacht hier niet bij? Neem dan contact op met de praktijk. Grote kans dat er wel degelijk iets voor je gedaan kan worden. Maak gebruik van een vrijblijvende, gratis telefonische kennismaking van 15 minuten waarin ik je vragen kan beantwoorden. Of boek direct een uitgebreid intake gesprek, waarin we jouw klachten en de behandelmogelijkheden ervoor in detail bespreken. Spreekt mijn aanpak en werkwijze je aan, dan ga ik snel voor je aan de slag.

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293