praktijk heuveling

Je gezondheid is het waard

Als je niet investeert in je gezondheid, ontstaat vroeger of later pijn, moeheid, stress of ziekte. Misschien kun je dan vanwege je gezondheid niet meer doen wat je wilt, niet meer werken, niet meer slapen,  of niet meer meedoen met de activiteiten van je familie en vrienden. Zover wil je het vast niet laten komen. Feitelijk is je gezondheid onbetaalbaar....er goed voor zorgen is het beste wat je voor jezelf kunt doen.

 

kennismakingsgesprek

consult

zorg plan

gratis € 55 op aanvraag

Betaling kan via PIN of contant. Je ontvangt een bewijs van betaling die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Consulten kunnen vergoed worden door je zorgverzekeraar, als je een aanvullende polis hebt met een budget voor alternatieve geneeswijzen. De consulten gaan niet ten koste van het eigen risico. Vraag bij je zorgverzekeraar na welke vergoedingen voor jou gelden, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Voor afspraken die niet minimaal 24 uur van te worden afgezegd, wordt € 20 in rekening gebracht. Deze factuur moet binnen 14 dagen na de geplande consultdatum betaald worden. Bij niet betalen moet je rekening houden met extra kosten voor incasso. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie hierover.

Chinese fyto preparaten zijn niet inbegrepen bij de consultkosten. Een pot van 100 gram granulaat, genoeg voor ongeveer 3-4 weken, kost circa € 50,00-. De prijs kan hoger of lager zijn afhankelijk van de gebruikte ingrediënten, dit wordt door de apotheek bepaald.  

Maak direct een afspraak ►

Praktijk Heuveling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als waarborg is de praktijk aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

 

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888