praktijk heuveling

Je gezondheid is het waard

Je gezondheid is je kostbaarste bezit. Als je er goed voor zorgt, is je leven in alle opzichten fijner. Het omgekeerde is ook waar: als je niet investeert in je gezondheid, ontstaat vroeger of later pijn, moeheid, stress of ziekte. Misschien kun je dan vanwege je gezondheid niet meer doen wat je wilt, niet meer werken, niet meer slapen,  of niet meer meedoen met de activiteiten van je familie en vrienden. Misschien kost het je zelfs wel een stuk levensgeluk. Dat wil je toch niet? Neem zelf het heft in handen en geef  je gezondheid een boost!

 

beknopte health check

enkel consult

zorg plan

gratis € 55 in overleg

Betaling kan via PIN of contant. Je ontvangt een bewijs van betaling die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Consulten kunnen vergoed worden door je zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit een aanvullende polis (budget alternatieve geneeswijzen) en gaat niet ten koste van het eigen risico. Vraag bij je zorgverzekeraar na welke vergoedingen voor jou gelden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor afspraken die niet minimaal 24 uur van te worden afgezegd, wordt € 20 in rekening gebracht. Deze factuur moet binnen 14 dagen na de geplande consultdatum betaald worden. Bij niet betalen moet je rekening houden met extra kosten voor incasso. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie hierover.

Chinese kruiden zijn niet inbegrepen bij de consultprijs. Een pot van 100 gram kruiden, genoeg voor ongeveer 3-4 weken, kost circa € 50,00-. De prijs kan hoger of lager zijn afhankelijk van de gebruikte ingrediënten, dit wordt door de apotheek bepaald.  

Praktijk Heuveling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als waarborg is de praktijk aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888

13.0 606 14