praktijk heuveling

Je gezondheid is het waard

Pijn kan je leven flink verpesten. Praktijk Heuveling helpt je om op een natuurlijke manier je pijn te verlichten,  je gezondheid te optimaliseren en het dan ook zo te houden. Voel je goed en geniet weer van je leven, je sport, je werk en al het andere dat jouw leven mooi maakt!

Kennismakingsgesprek           gratis

Consult tarief                            € 59,50

Consulten zijn vrijgesteld van BTW. Betaling kan via PIN of contant.

Consulten kunnen gedeeltelijk vergoed worden door je zorgverzekeraar, als je een aanvullende polis hebt met een budget voor alternatieve geneeswijzen. De consulten gaan niet ten koste van het eigen risico. Vraag bij je zorgverzekeraar na welke vergoedingen voor jou gelden, zodat je weet waar je aan toe bent, of kijk op de Zorgwijzer voor meer informatie. Hou er rekening mee dat de dekking van je verzekering misschien niet genoeg is voor het aantal consulten dat nodig is voor een goed behandelresultaat.

Voor afspraken die niet minimaal 24 uur van te worden afgezegd, wordt € 20 in rekening gebracht. Deze factuur moet binnen 14 dagen na de geplande consultdatum betaald worden. Bij niet betalen moet je rekening houden met extra kosten voor incasso. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie hierover.

Natuurlijke kruiden supplementen zijn niet inbegrepen bij de consultkosten. Een pot van 100 gram granulaat, genoeg voor ongeveer 3 weken, kost circa € 50,00-. De prijs kan hoger of lager zijn afhankelijk van de gebruikte ingrediënten, dit wordt door de apotheek bepaald.  

Licentienummer Zhong 181269005491 -  licentienummer RBCZ 509250R  -  KvK nummer 001133293

 

Maak direct een afspraak ►

Praktijk Heuveling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als waarborg is de praktijk aangesloten bij de volgende instanties:

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888