Investering in je gezondheid

Tarieven

Kennismakingsgesprek  (15 minuten, telefonisch)    gratis

Intake, diagnostiek                                                        29,50

Consult tarief                                                                 59,50

Consulten zijn vrijgesteld van BTW. Betaling bij voorkeur via PIN, direct bij consult in de praktijk.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Consulten kunnen deels vergoed worden door je zorgverzekeraar, als je een aanvullende polis hebt met een budget voor alternatieve geneeswijzen. Dat gaat niet ten koste van het eigen risico. Vraag bij je zorgverzekeraar na welke vergoedingen voor jou gelden, zodat je weet waar je aan toe bent, of kijk op de Zorgwijzer voor meer informatie.

Wil je meer weten? Neem contact op

Hoeveel consulten?

Dat hangt af van wat aan de hand is. Hoe langer je al pijn hebt, en hoe heftiger de pijn, hoe langer het vaak ook duurt voor het behandeldoel bereikt is. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig voor een merkbaar resultaat, soms iets minder. Veel mensen kiezen ervoor om daarna periodiek een consult te doen voor 'onderhoud'.

Consult afzeggen

Voor afspraken die niet minimaal 24 uur van te worden afgezegd, wordt 20 euro in rekening gebracht. Deze factuur moet binnen 14 dagen na de geplande consultdatum betaald worden. Bij niet betalen moet je rekening houden met extra kosten voor incasso. In de algemene voorwaarden vind je meer informatie hierover.

Kosten kruiden supplementen

Deze kosten zijn niet inbegrepen bij het consult. Een pot van 100 gram granulaat, genoeg voor ongeveer 3 weken, kost circa 50-60 euro. De prijs kan hoger of lager zijn afhankelijk van de gebruikte ingrediënten, dit wordt door de apotheek bepaald.  

 

Maak direct een afspraak â–º

Praktijk Heuveling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als waarborg is de praktijk aangesloten bij de volgende instanties:

 

zhong logo

 

rbcz logo

logo scag

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293