Kruiden = gezondheid in een potje

kruidensupplementen praktijk Heuveling
  • herstelt balans van binnenuit
  • optimaliseert orgaan functie
  • helpt bij pijn en andere klachten
  • geen chemische stoffen
  • vriendelijk voor je lichaam

Geen kwaal zo erg, of er is wel een kruid tegen gewassen. Chinese kruidensupplementen onderdrukken je pijn niet, maar pakken de wortel ervan aan. Je lichaam wordt in evenwicht gebracht en dat resulteert vaak in minder pijn. 

De kruidenpreparaten worden meestal als poeder granulaat geleverd, door een gespecialiseerde Nederlandse kruidenapotheek die zorgt voor de beste kwaliteit. Het innemen ervan gaat snel en simpel. Resultaat is vaak al binnen 2 weken merkbaar.

De ideale combinatie: acupunctuur en kruiden

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen met kruiden supplementen behandeld te worden, of met alleen acupunctuur. Maar samen zijn ze pas echt sterk. Ze versterken elkaars werking en zorgen er voor dat je extra snel beter wordt. Een ideale combinatie, die bij praktijk Heuveling voor jou op maat kan worden ingezet.

Wil je meer weten? Neem contact op

Voedingsadvies

Je gewicht en eetgewoontes kunnen van invloed zijn op je pijnklachten. Het kan dan ook zinvol zijn om je eetgewoontes eens te onderzoeken. Wat is voor jou goed?

Als je dat probeert op te zoeken op internet, wordt je van alle kanten gebombardeerd met informatie over superfoods, diëten en voedingssuplementen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat je nu wel of niet 'mag' eten. Of het lukt je maar niet om een gezond gewicht te bereiken, hoe hard je het ook probeert.

Ik kan je aan de hand van je persoonlijke diagnose een leidraad geven op voedingsgebied. Verwacht geen streng dieet, maar zinnige aanpassingen in je eetpatroon die je zonder veel moeite kunt volhouden.


Als ik een kruidensupplement gebruik, kan ik dan stoppen met mijn medicijnen?

Nee. Je huidige medicatie afbouwen of stoppen kan alleen in overleg met je (huis)arts of specialist!

Zijn  die supplementen wel veilig?

Ja. Praktijk Heuveling werkt samen met gespecialiseerde Nederlandse kruidenapotheken, die zich houden aan Europese wetgeving op dit gebied. Dit betekent dat je gegarandeerd de beste kwaliteit kruidenpreparaten ontvangt, vrij van gevaarlijke stoffen, bestrijdingsmiddelen, beschermde dier– en plantensoorten en wettelijk verboden materialen. Met vragen kun je altijd bij de apotheek terecht voor een deskundig antwoord.

Kan ik bij de praktijk kruiden supplementen kopen?

Nee. Er wordt een recept op maat voor je gemaakt en besteld. De apotheek levert dit vervolgens per post bij je thuis. 

Hoe snel heb ik mijn supplement in huis?

Binnen een week. Heb je ze dan nog niet ontvangen, neem dan contact op met de praktijk.

Maak direct een afspraak ►

 

Chinese kruiden supplementen gaven mij

mijn energie terug.

Ik kan het iedereen aanraden!

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888

Licentienummer Zhong 181269005491 - Licentienummer RBCZ 509250R - KvK nr 001133293