praktijk heuveling

Van harte welkom in de praktijk!

De eerste keer dat je komt, hebben we veel te doen. Er wordt uitgebreid tijd besteed aan het vastleggen en beoordelen van je klachten, medisch verleden en medicijngebruik. Kijken naar je tong en voelen van je beide polsen maakt daar ook onderdeel van uit. Dit alles leidt tot een persoonlijke diagnose. 

Vervolgens bespreken we wat je graag wilt bereiken met de therapie en wat de mogelijkheden zijn om dit voor elkaar te krijgen. Samen stellen we een behandelplan op. Als je daarmee instemt, wordt direct met het behandeltraject gestart. 

In het begin worden afspraken kort na elkaar gepland om het helingsproces goed op gang te brengen. Als dit gelukt is, worden de consulten geleidelijk afgebouwd tot het maximale effect bereikt wordt. Om de 4-5 sessies evalueren we of alles naar wens verloopt. Als je klachten over zijn, is het verstandig om periodieke consulten in te plannen om het resultaat te behouden.


Hoeveel consulten?

Dat hangt af van je klachten, je levensstijl en vele andere factoren, waardoor dit niet op voorhand te zeggen is.

hoe lang duurt een consult?

Het eerste consult duurt gemiddeld 60-90 minuten, vervolgconsulten duren ongeveer een uur of korter.

Moet ik iets meenemen?
  • je zorgpasje
  • overzicht van medicatie die je gebruikt
  • twee handdoeken om op te liggen
  • als je het fijn vindt om naar je eigen muziek te luisteren, dan kun je dit meenemen en luisteren met oordopjes.
Maakt het uit wat voor kleren ik aantrek?

Acupunctuur  moet in verband met hygiĆ«ne op de blote huid gebeuren. Het is handig om loszittende kleding te dragen, zoals een T-shirt en een joggingbroek of rok waardoor je onderbenen en -armen gemakkelijk toegankelijk zijn. Vaak hoef je je dan niet of slechts gedeeltijk uit te kleden.

 

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888

15.7 589 14