praktijk heuveling

Van harte welkom in de praktijk!

De eerste keer dat je komt, hebben we veel te doen. Er wordt uitgebreid tijd besteed aan het bespreken van je klachten, medisch verleden en medicijngebruik. Er wordt een foto van je tong gemaakt en beide polsen worden gevoeld. Dit alles leidt tot een persoonlijke diagnose. 

We overleggen wat je graag wilt bereiken en welke therapievormen we kunnen inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Samen stellen we een zorgplan op. Als je daarmee instemt, kan het traject worden ingepland en gestart.

In het begin worden afspraken kort na elkaar gepland om het helingsproces goed op gang te brengen. Als dit gelukt is, worden de consulten voortgezet tot het maximale effect bereikt wordt, en dan volgt een afbouwfase. Om de 4-5 sessies evalueren we of alles naar wens verloopt. Als je klachten over zijn, is het verstandig om periodieke consulten in te plannen om het resultaat te behouden.


Hoeveel consulten?

Dat hangt af van je klachten, je levensstijl en vele andere factoren, waardoor dit niet op voorhand te zeggen is.

hoe lang duurt een consult?

Het eerste consult duurt gemiddeld 60-90 minuten, vervolgconsulten duren ongeveer een uur of korter.

Moet ik iets meenemen?
  • je zorgpasje
  • overzicht van medicatie die je gebruikt
  • twee handdoeken om op te liggen
  • als je het fijn vindt om naar je eigen muziek te luisteren, dan kun je dit meenemen en luisteren met oordopjes.
Maakt het uit wat voor kleren ik aantrek?

Acupunctuur  moet in verband met hygiëne op de blote huid gebeuren. Het is handig om loszittende kleding te dragen, zoals een T-shirt en een joggingbroek of rok waardoor je onderbenen en -armen gemakkelijk toegankelijk zijn. Vaak hoef je je dan niet of slechts gedeeltijk uit te kleden.

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888