praktijk heuveling

Van harte welkom in de praktijk!

De eerste keer dat u  komt, wordt uitgebreid tijd besteed aan het vastleggen en beoordelen van uw klachten, medisch verleden en medicijngebruik. Kijken naar uw tong en voelen van uw beide polsen maakt daar ook onderdeel van uit. 

We bespreken wat u graag wilt bereiken met de therapie en wat gedaan kan worden om dit voor elkaar te krijgen. Dit alles leidt tot een persoonlijke diagnose en een voorstel voor een behandelplan. Als u daarmee instemt, wordt direct met het behandeltraject gestart. 

Na 4-5 sessies evalueren we samen of alles naar wens verloopt. In het begin worden afspraken kort na elkaar gepland om het helingsproces goed op gang te brengen. Als dit gelukt is, worden de consulten geleidelijk afgebouwd tot het maximale effect bereikt wordt. Daarna kunnen eventueel periodieke consulten ingepland worden om het resultaat te behouden.


Hoeveel consulten?

Dat hangt af van uw klachten, uw levensstijl en vele andere factoren, waardoor dit niet op voorhand te zeggen is.

hoe lang duurt een consult?

Het eerste consult duurt gemiddeld 60-90 minuten, vervolgconsulten duren ongeveer een uur of korter.

Moet ik iets meenemen?
  • uw zorgpasje
  • overzicht van medicatie die u gebruikt
  • twee handdoeken om op te liggen
  • als u het fijn vindt om naar uw eigen muziek te luisteren, dan kunt u dit meenemen en luisteren met oordopjes.
Maakt het uit wat voor kleren ik aantrek?

Acupunctuur  moet in verband met hygiĆ«ne op de blote huid gebeuren. Het is handig om loszittende kleding te dragen, zoals een T-shirt en een joggingbroek of rok waardoor uw onderbenen en -armen gemakkelijk toegankelijk zijn. Vaak hoeft u zich dan niet of slechts gedeeltijk uit te kleden.

 

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888