praktijk heuveling

Gezondheid in een potje

  • reguleert je lichaam van binnenuit en helpt de balans te herstellen
  • optimaliseert je normale lichamelijke functioneren
  • effectieve hulp bij chronische pijn en vele andere klachten
  • geen chemische stoffen, natuurlijk en vriendelijk voor je lichaam

Geen kwaal zo erg, of er is wel een kruid tegen gewassen. De kruidensupplementen die in de praktijk gebruikt worden  onderdrukken je pijn niet, maar pakken deze bij de wortel aan. Je lichaam wordt weer in evenwicht gebracht en daardoor neemt je pijn vanzelf af. Dankzij moderne technologie kunnen de supplementen geleverd worden in iedere gewenste vorm, zoals poeders, tabletten, capsules en hydrofiel concentraten (druppels op waterbasis), zodat het innemen snel en simpel gaat.

Voedingsadvies

Je voedingspatroon en je gewicht kan van invloed zijn op je pijnklachten. Het kan dan ook zeker zinvol zijn om na te gaan of jouw voedingspatroon wel bij je past. Je wordt van alle kanten gebombardeerd met informatie over superfoods, diëten en voedingssuplementen, wat is nu voor jou goed? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer wat je nu wel of niet 'mag' eten. Of het lukt je maar niet om een gezond gewicht te bereiken, hoe hard je het ook probeert.

Praktijk Heuveling kan je aan de hand van je persoonlijke diagnose een leidraad geven op voedingsgebied. Advies over hoe je de aanbevolen veranderingen in je eetpatroon met succes kunt doorvoeren krijg je er dan ook bij, als je dat wilt. Verwacht geen streng dieet, maar zinnige aanpassingen in je eetpatroon die je langdurig en zonder veel moeite kunt volhouden.


Als ik een kruidensupplement gebruik, kan ik dan stoppen met mijn medicijnen?

Nee. Je huidige medicatie afbouwen of stoppen kan alleen in overleg met je (huis)arts of specialist!

Zijn  die supplementen wel veilig?

Ja. Praktijk Heuveling werkt samen met gespecialiseerde Nederlandse kruidenapotheken, die zich houden aan Europese wetgeving op dit gebied. Dit betekent dat je gegarandeerd de beste kwaliteit preparaten ontvangt, vrij van gevaarlijke stoffen, beschermde dier– en plantensoorten en wettelijk verboden materialen. Met vragen kun je altijd bij de apotheek terecht voor een deskundig antwoord.

Kan ik bij de praktijk kruiden supplementen kopen?

Nee. Er wordt een recept op maat voor je gemaakt en besteld. De apotheek levert dit vervolgens per post bij je thuis. 

Hoe snel heb ik mijn supplement in huis?

Binnen een week. Heb je ze dan nog niet binnen, neem dan contact op met de praktijk. 

 

 

Maak direct een afspraak ►

 

 

 

Chinese kruiden supplementen gaven mij

mijn energie terug.

Ik kan het iedereen aanraden!

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888