praktijk heuveling

Corona maatregelen in de praktijk

Lockdown eindigt op 2 maart 2021

Tot en met 2 maart 2021 geldt een lockdown, waarin alle niet-medische contactberoepen verplicht hun deuren dicht moeten houden.  Ook praktijk Heuveling valt hieronder en is gesloten tot en met 2 maart 2021. Maar ook al is de praktijk nog dicht, je kunt wel zoals altijd contact opnemen met de praktijk via whatsapp, email of telefoon. Voor vragen, het bestellen van kruiden supplementen, of om aan te geven dat je een afspraak wilt zodra het werk weer opgepakt mag worden.

Als de praktijk weer open is (vanaf 3 maart 2021)

De praktijkvoering wordt ook in 2021 aangepast aan de maatschappelijke omstandigheden. Je bent welkom in de praktijk voor je afspraak als je met redelijke zekerheid kunt aannemen dat je gezond bent. Samen zorgen we er zo voor dat de verspreiding van Covid-19  in of vanuit de praktijk zoveel mogelijk voorkomen wordt.

  • Ben je besmet met het Corona virus (Covid-19) of zijn er huisgenoten/gezinsleden ziek?
  • Heb je last van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid of koorts?
  • Ben je korter dan 2 weken geleden ziek geweest of in aanraking geweest met een zieke?

Is het antwoord op 1 van deze vragen ja, kom dan niet naar de praktijk en verzet je afspraak. Dit kan kostenloos, ook kort voorafgaand aan de sessie. Twijfel je of je kunt komen, bijvoorbeeld doordat je tot een risicogroep voor het krijgen van het Corona virus behoort, of omdat je je ziek voelt, neem dan contact op voor overleg voordat je komt.

Als je voor je afspraak naar de praktijk komt, denk dan aan het volgende:

  • Als het enigszins kan, kom dan zonder anderen naar de praktijk
  • Het toilet bij de praktijk zo min mogelijk gebruiken, ga liever thuis naar de wc
  • Neem zelf 2 grote doeken/fleecedekens mee om op te liggen en mee toegedekt te worden op de behandelbank
  • Kom op tijd maar niet te vroeg, zodat schoonmaaktaken afgerond kunnen worden voor je komst
  • Een mondkapje is verplicht in gangen en wachtruimte, en wordt elders op prijs gesteld
  • Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren met de handalcohol bij de deur; raak met je handen verder zo min mogelijk voorwerpen aan

Tussen de afspraken door worden alle oppervlakten waar je mee in aanraking komt, schoongemaakt en gedesinfecteerd. De behandelkamer wordt geventileerd. En natuurlijk zeg ik het je zo snel mogelijk, als ik zelf ziekte verschijnselen zou krijgen.

Tips om je afweer systeem te ondersteunen

Je hoopt dat je het Corona virus niet krijgt. Maar gebeurt het toch, dan moet je vertrouwen op de medische wetenschap én de kracht van je lichaam (met name je immuunsysteem) om de ziekte te overwinnen. Zoek je informatie en tips om je immuniteit op een natuurlijke maner te versterken?  Hieronder vind je vrijblijvende adviezen waarmee je zelf je afweer een handje kunt helpen. Maar acupunctuur en passende kruiden supplementen werken meestal krachtiger en gerichter, dus een bezoek aan de praktijk is zeker de moeite waard.

 

 
Alle maatschappelijke veranderingen en de dreiging van ziekte zorgen bij velen voor meer stress dan anders. Wil je zelf iets doen om stress de baas te blijven en (gewrichts)pijn te verminderen, kijk dan even naar onderstaande video.
 

 

 
 
 
 
 
 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info@praktijkheuveling.nl - 06-2555 1888