praktijk heuveling

Wat is uw gezondheid u waard?

Om de kosten zo overzichtelijk en laag mogelijk te houden, kunt u kiezen voor een consult pakket. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met geldzaken en u bewijst uw gezondheid er een grote dienst mee. Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon losse consulten boeken. 

beknopte health check

enkel consult

consult pakket

gratis € 50 in overleg

Betaling kan via PIN of contant. U ontvangt een bewijs van  betaling die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Consulten worden vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding komt uit een aanvullende polis (budget alternatieve geneeswijzen) en gaat niet ten koste van het eigen risico. Vraag  aan uw zorgverzekeraar welke vergoedingen voor u gelden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor afspraken die niet minimaal 24 uur van te worden afgezegd, wordt € 20 in rekening gebracht. Deze factuur moet binnen 14 dagen na de geplande consultdatum betaald worden. Bij niet betalen moet u rekening houden met extra kosten voor incasso. In de algemene voorwaarden vind u meer informatie hierover.

Chinese kruiden zijn niet inbegrepen bij de consultprijs. Een pot van 100 gram kruiden, genoeg voor ongeveer 3-4 weken, kost circa € 50,00-. De prijs kan hoger of lager zijn afhankelijk van de gebruikte ingrediënte, dit wordt door de apotheek bepaald.  

Praktijk Heuveling staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als waarborg is de praktijk aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

 

 

Praktijk Heuveling - Leemkuilenweg 6b - 7872 PZ Valthe - info AT praktijkheuveling DOT nl - 06-2555 1888